PSIHOTERAPEUT Diana Feleagă

Motto: Trăieşte viața ta, dacă vrei să fii fericit(ă), nu pe a altuia!

  2015-12-23-01-45-50-480-2-1  

Bine ai venit! 

Înainte de a te invita să citeşti prezentarea mea profesională, îţi împărtăşesc că sunt, înainte de toate, o persoană foarte atrasă de tot ceea ce înseamnă cultură şi civilizaţie în general, iar în mod particular am ales să îmi aprofundez cunoştinţele în domeniul psihologiei.

Am absolvit  două facultăți, prima la Universitatea din Craiova, iar cea de-a doua la București, numeroase cursuri postuniversitare acreditate, iar în prezent urmez un master european. Sunt o persoana pasionata de tot ceea ce inseamna dezvoltare personala, autocunoastere, inteligenta emotionala, echilibru psihic, armonie, cred în forţa de schimbare şi evoluţie a individului si promovez cu precădere conceptul de locus de control intern.

Sunt o femeie ambitioasa, sociabila, sensibila, serioasa, dornica sa invete in fiecare zi cate ceva, o femeie luptatoare, care nu renunță, care cauta solutii, si daca nu le gaseste, inventează.

Sunt Psihoterapeut şi Coordonator  ABA (Analiză Comportamentală Aplicată), Psihoterapeut Integrativ (formare), Trainer de dezvoltare personală şi comunicare nonverbală, am coordonat proiecte educationale si ateliere de dezvoltare personala, am colaborat cu diverse asociatii, iubesc ceea ce fac si stiu ca sunt aici, in aceasta existenta, pentru a-mi oferi sprijinul acelora care au nevoie.

Cu totii avem momente in viata cand simtim nevoia sa stam de vorba cu cineva care sa ne ajute. Dacă ai nevoie de ajutor de specialitate, eu sunt AICI să îți spun că POȚI şi să te ajut să înveți cum să o faci.

De-a lungul anilor de studiu am participat la diverse programe, conferinţe şi workshop-uri care mi-au îmbogăţit bagajul informational. Găsesti mai jos cateva dintre cursurile si formarile la care am participat.

SELECTIV:

● Facultatea de Psihologie şi Ştiințele Educației, Bucureşti – Specializarea Psihologie 

● Master (dublă specializare) Consiliere psihologică şi Psihoterapie integrativă -  Institutul European de Studii pentru Terapia Copiilor şi Adolescenților & Asociația Română de Psihoterapie Integrativă (în curs)

● Formare  Psihoterapie Cognitiv Comportamentală şi Analiză Comportamentală aplicată în tulburările de spectru autist (Acreditată COPSI)

● Curs Postuniversitar “Consilier Dezvoltare Personala” Acreditat ANC / CNFPA

● Curs Postuniversitar Formator Acreditat ANC / CNFPA – Inclusiv competenţă Formare de Formatori

● Curs Postuniversitar  intensiv dedicat inteligentei nonverbale  Certified Acta Nonverbal

° Conferinta Nationala de Criminalistica și Criminologie - ”Pe scena criminalității actuale”- Bucuresti 7-8 Martie 2015

° Conferința Internațională ABA – Bucureşti 2016 ~ Eveniment centrat pe analiza aplicată a comportamentului, acreditat la nivel național de Colegiul Psihologilor şi Colegiul Medicilor din Romănia şi la nivel internațional de BCBA.

° Conferinta Nationala de Criminalistica și Criminologie -Bucuresti 2017

° Conferința Internațională ABA – Bucureşti 2017 ~ Eveniment ,acreditat la nivel național de Colegiul Psihologilor şi Colegiul Medicilor din Romănia şi la nivel internațional de BCBA.

° Seminar “Sociopatul de lângă tine”– Comportamente antisociale extreme – Criminali în serie (Institutul Român “Sic Cogito”)