Formulati-vă gandurile afirmativ! Subconştientul nostru nu recunoaşte negația, nu îl citeşte pe “NU”.

Întotdeauna există ceva pentru care să fii recunoscator. În loc să te gândeşti la ceea ce îți lipseşte, gândeşte-te la ce ai şi alții nu au. Fii recunoscator pentru ce ai deja.

Nu trebuie sa fii nerecunoscator pentru ce ai deja, pentru ca iti lasa un gol in suflet si simti mereu o dezamagire totala pentru ce n-ai, care te face sa crezi ca nu poti sa ai ce-ti doresti. Nu conteaza daca in sinea ta esti nefericit si simti ca nu ai nimic. Ceva tot ai! Un acoperiş deasupra capului, un prieten bun, un iubit, un soț, un copil, o familie (asa cum este ea), scoala (lunga sau scurta. nu conteaza), un job, sanatate, viata, 3 mese pe zi, un animal, haine, etc.

Sunt recunoscator pentru ca am unde dormi.
Sunt recunoscator pentru ca am prieteni buni.
Sunt recunoscator pentru ca viata m-a invatat si bune si rele si ma dezvolt mereu ca om.
Multumesc Universului (lui Dumnezeu, Isus, Allah, etc) pentru ca sunt in viata si pentru ca sunt sanatos.
Multumesc pentru painea de astazi.
Multumesc pentru ca sunt eu.
Multumesc pentru forta pe care o am in fiecare zi de-a infrunta obstacolele.

Este foarte important sa apreciezi CE AI DEJA si sa fii multumit cu CINE ESTI DEJA, pentru ca iti da incredere in tine insuti, si te face mai pozitiv. Te eliberezi de gandul ca NU AI care atrage energia NU AM. Atunci cand multumesti universului CĂ AI, energiile pozitive vin in abundenta. AM il atrage pe AM. Să nu gandesti niciodata ca nu ai, sau ca nu poti, sau ca nu este, sau ca nu esti.

Trebuie sa te vezi ca omul care deja este, deja are.